Fagentreprenør/hovedentreprenør

Fagentreprenør/hovedentreprenør

Murerhuset Alssund tilbyder at være enten jeres næste fagentreprenør eller hoved entreprenør i Sønderjylland. Her kan I få hjælp til avancerede og skræddersyede specialopgaver inden for både flisearbejde og andre aspekter i murerbranchen.

Med mange års erfaring inden for branchen kan I være sikre på, at jeres projekt er i kyndige hænder – og at opgaven bliver løst perfekt fra start til slut. Som hovedentreprenør bliver der sørget for det hele inden for alle håndværkerfag, bl.a. VVS’er, tømrer, maler osv., og I skal derfor ikke tænke på koordineringen – alt det praktiske bliver udført for jer, så I får et flot og funktionelt resultat lige efter jeres ønsker og behov.

Forløbet

Efter første dialog (som regel over telefon), aftaler vi et møde på din adresse. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og planer.
Indenfor få dage modtager du et tilbud, som igen bliver fulgt op af et telefonmøde indenfor få dage. På opfølgningsmødet render vi tilbuddet igennem sammen, og aftaler næste skridt i processen.
Inden opstarten af dit projekt, bliver der udarbejdet en professionel tidsplan (hvis du vælger en hovedentreprise). Hvis du er mere til en fagentreprise, aftaler vi hvornår de forskellige arbejder skal forestå.

Når du vælger en hovedentreprise, har vi fast samarbejde med de forskellige underentreprenører. Gør du det, får du et virkelig stærkt og ikke mindst fleksibelt “hold”. Som alle er medspillere, og tager dit projekt til sig.

Har du derimod selv relationer til de andre faggrupper, og udelukkende ønsker en fagentreprise på murerarbejdet. Så får du en topprofessionel fagentreprenør med finesse i arbejdet.

Ønsker I at benytte os som enten fag- eller hoved entreprenør i Sønderjylland, er I altid velkomne til at kontakte Murerhuset Alssund for at høre mere om mulighederne og for at få et uforpligtende tilbud.